Dragnea: Guvernul nu are de ce să demisioneze

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declaraţii publice, după protestele uriaşe de aseară. El a declarat că Guvernul nu are de ce să demisioneze.

Adăugat: 6 Februarie 2017
Ultima actualizare:6 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Un nou proiect de modificare a codurilor penale va fi pus, de astăzi, în dezbatere publică.

Ministrul justiţiei, Florin Iordache, a argumentat că, după abrogarea Ordonanţei 13, s-ar menţine urgenţa de modificare a codurilor pentru că sunt multe articole neconstituţionale.

Noul proiect urmează să fie postat pe site-ul ministerului cu intenţia de a sta în dezbatere publică 30 de zile, timp în care specialiştii îşi vor putea spune punctele de vedere. 

Nu se ştie, deocamdată, dacă vor fi eliminate prevederile care au declanşat cele mai ample proteste de stradă, de până acum, în România.

Până acum, nicio persoană din Guvern nu a răspuns pentru modul în care a fost promovată ordonanţa.

Ministrul Florin Iordache, împreună cu premierul Grindeanu, au discutat astăzi timp de aproape o oră cu parlamentarii din grupurile PSD.

După această întâlnire, preşedintele partidului, liderul PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declaraţii publice, după protestele uriaşe de aseară. 

"O să vedem ce se întâmplă în zilele următoare. Guvernul nu are de ce să demisioneze. Guvernul a fost ales. A stabilit primul-ministru cu domnul ministru Iordache că, după ce pică moţiunea de cenzură, amândoi vor avea o discuţie şi premierul va lua o decizie, ceea ce-i firesc să se întâmple", a spus Liviu Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza