Dragnea: Fiecare procent de creștere economică să se simtă imediat în buzunarele românilor

România trebuie salvată, iar PSD o poate face, a spus Liviu Dragnea, la Şcoala de Vară a femeilor PSD.

Adăugat: 27 August 2017
Ultima actualizare:27 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Peste 300 de femei social-democrate din întreaga ţară au participat, la Constanţa, la Şcoala de Vară.

Temele de dezbatere se referă la procesul legislativ în actuala guvernare, la statutul şi rolul femeilor în politică şi în presă, dar şi la solidaritatea între femei, precizează corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Prezent la lucrări, liderul PSD, Liviu Dragnea, a apreciat că misiunea politică a social-democraţilor este frumoasă, dar şi foarte grea.

România trebuie salvată, iar PSD o poate face,  a mai spus Liviu Dragnea, care a subliniat că va merge până la capăt cu programul de guvernare, indiferent de costurile politice pe care va trebui să le plătească chiar şi personal.

"Vrem ca fiecare procent de creștere economică să se simtă imediat în buzunarele românilor, să retezăm de la rădăcină un sistem care vrea să mențină nedezvoltarea, să aducem lucrurile în matca lor firească, să aducem instituțiile în poziția lor legitimă, în poziția lor consituțională și societatea noastră în pace și normalitate. Vreau ca mai mulți români care au bagajele făcute să se apuce de despachetat și vreau să dăm tot ceea ce am promis indiferent cât de greu va fi, și va fi foarte greu, indiferent ce costuri politice voi avea eu sau dumnevoastră", a spus Liviu Dragnea. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza