Dragnea: Eliminarea taxei radio-tv nu afectează politica editorială a acestor instituţii

Liderul PSD, Liviu Dragnea s-a referit din nou la eliminarea taxei radio-tv.

Adăugat: 4 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că eliminarea taxelor pentru Radio şi Televiziune  nu afectează în niciun fel politica editorială a acestor instituţii de presă.

"Sunt cel puţin nouă ţări în UE şi două, America şi Canada, în care taxa radio-tv nu există şi nu au o problemă cu independenţa politică. În ceea ce priveşte impactul, impactul este suportabil de către bugetul de stat. Numai aşa poţi scăpa de independenţă politică. De ce? Pentru că acum, tot timpul, ei neavând suficiente venituri din taxa radio-tv, tot timpul trebuie să meargă la guvern", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai precizat că, în momentul retrimiterii către parlament a legii privind eliminarea celor 102 taxe va reacţiona în funcţie de motivul invocat de preşedintele României.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va organiza cel puţin o dezbatere înainte de a decide dacă promulgă sau nu legea care elimină cele peste 100 de taxe nefiscale, inclusiv cele pentru Radioul şi Televiziunea publice.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
4 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza