Dragnea, atac la Iohannis

Liviu Dragnea a criticat întârzierea cu care preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii bugetului de stat.

Adăugat: 17 Martie 2019
Ultima actualizare:17 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că sistemul de sănătate beneficiază anul acesta de cea mai mare sumă alocată vreodată acestui domeniu.

La o întâlnire cu aleşii locali ai PSD Ilfov, Liviu Dragnea a criticat întârzierea cu care preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pentru acest an.

Liviu Dragnea: Putea să îl semneze de acum o lună şi milioane de copii români ar fi beneficiat de alocaţii mai mari de la 1 martie, deja la ora asta primarii din toate localităţile din România ar fi început să lucreze pe programele care sunt finanţate prin acest buget, programele din sănătate ar fi început să funcţioneze, pentru că prin acest buget noi am alocat 7,3 miliarde de lei în plus faţă de anul trecut, la sănătate este cea mai mare sumă alocată vreodată pentru sănătate în România. Sunt milioane de români care vor avea acces la condiţii de viaţă mai bune prin programele de dezvoltare pe care le finanţăm.

De cealaltă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE care a avut loc la Bucureşti, că bugetul de anul acesta este bazat pe cifre false şi că România nu va avea o creştere economică de 5,5%.

Ludovic Orban a făcut referiri şi la legea bugetului asigurărilor sociale de stat, unde era prevăzut un excedent la pensii.

Preşedintele PNL afirmă că din informaţiile pe care le are pe primuele două luni nu este excedent, ci deficit.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza