Dosarul Hexi Pharma, aproape de finalizare

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, astăzi, că dosarul în care este cercetată moartea patronului Hexi Pharma e aproape de finalizare.

Adăugat: 3 Iulie 2016
Ultima actualizare:3 Iulie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Augustin Lazăr, procuror general
trimite pe mail

Acesta a adăugat că până la sfârşitul lunii, anchetatorii vor da o soluţie finală în acest caz.

"Sunt mai multe dosare care sunt în lucru în acest moment la Parchetul General. Există un volum de activitate în desfăşurare, se desfăşoară activităţi privind ridicări de acte, care sunt spre sfârşit (...) şi urmează analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac pentru a se vedea modul de eficacitate al soluţiilor care au fost ridicate de la diverse spitale.

Despre ancheta cu privire la dezinfectanţii diluaţi vânduţi în spitale de Hexi Pharma, procurorul general a spus că "este în curs procesul de constituire a părţilor civile".

"Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună. Este în curs de finalizare din datele pe care le am, expertiza. Şi vom putea soluţiona într-un termen rezonabil acest dosar. Se coroborează datele care rezultă din ridicarea actelor cu datele care rezultă din analiza soluţiilor ridicate şi raportat la această situaţie este în curs şi procesul de constituire de părţi civile în cauză", a afirmat el.

Declaraţiile au fost făcute la sediul Palatului de Justiţie din Capitală, la ceremonia pentru Ziua Justiţiei, organizată de Consiliul Superior al Magistraturii.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza