Doi foşti directori de la compania Microsoft, puşi sub urmărire penală

Doi foşti directori de la compania Microsoft au fost puşi sub urmărire penală în dosarul în care este investigat modul în care au fost încheiate mai multe contracte cu statul.

Adăugat: 21 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Silviu Hotăran şi Ovidiu Artopolescu au venit, astăzi, la DNA, pentru a li se comunica faptul că au fost puşi sub învinuire, au precizat surse judiciare citate de redactorul RRA Mădălina Verman.

La ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Silviu Hotăran a spus că este nevinovat şi că nu a dat şi nu a luat niciodată mită.

Procurorii îi cercetează pe cei doi în aşa-numitul dosar Microsoft 2, privind contractele încheiate cu statul în 2004 şi prelungite în 2009 pentru închirierea de licenţe Microsoft folosite în şcoli.

În acest dosar au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare fostul ministru al comunicaţiilor Gabriel Sandu, fostul primar Gheorghe Ştefan şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae.

Dosarul Microsoft mai are, însă, o parte, desprinsă din dosarul de bază, care îi vizează pe mai mulţi foşti miniştri. În acest caz ancheta continuă, a precizat recent procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza