DNA solicită de urgență date de la Comisia de buget a Senatului

Procurorii vor să primească actele care atestă criteriile de calificare profesională care au stat la baza numirii unor persoane în funcţii de conducere la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Adăugat: 25 Aprilie 2016
Ultima actualizare:25 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Biroul permanent al Senatului a aprobat solicitarea DNA prin care se solicită de urgenţă date şi înscrisuri de la Comisia de buget.

Potrivit documentului, procurorii vor să primească actele care atestă criteriile de calificare profesională care au stat la baza numirii unor persoane în funcţii de conducere la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Este vorba despre Angela Toncescu fost preşedinte al CSA, Tudor Baltă şi Constantin Buzoianu foşti vicepreşedinţi  şi Dan Constantinescu, Corneliu Moldoveanu şi Daniela Popa foşti membri ai Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru spune că cererea a fost aprobată iar Senatul va transmite în cel mai scurt timp actele solicitate, dar menţionează că aceste au o vechime de 14 ani, transmite redactorul RRA, Alina Stănuţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza