DNA a pus sechestru pe averea lui Sebastian Ghiţă

Procurorii DNA au instituit sechestru pe mai multe imobile şi conturi în valoare de 2 milioane de euro care aparţin deputatului Sebastian Ghiţă.

Adăugat: 28 Aprilie 2015
Ultima actualizare:28 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Ghiţă
trimite pe mail

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, s-a prezentat în aceasta dimineaţă la sediul DNA Ploieşti,  pentru a-i fi prezentată ordonanţa de punere sub sechestru a averii, el fiind cercetat într-un dosar de fraudare a fondurilor europene .

Tot astazi,  a fost prezent la DNA Ploiesti şi deputatul Sebastian Ghiţă, care, la ieşire a declarat că procurorii i-au pus sub sechestru mai multe imobile şi conturi în valoare de 2 milioane de euro.

Potrivit corespondentului RRA,  Simona Uţă, în cursul zilei se vor mai prezenta în faţa procurorilor anticorupţie  deputatul Vlad Cosma şi tatăl său Mircea Cosma, precum şi preşedintele suspendat din funcţie al Consiliului Judeţean Prahova.

Toţi cei patru sunt cercetaţi într-un dosar de fraudare de fonduri europene şi evaziune fiscală, legat de atribuirea unui contract de extindere a sistemului de canalizare în localitatea pahoveană Comarnic.

Este vorba despre SC Hidroprahova SA, firma care deruleaza contractul de extindere a canalizării oraşului Comarnic care are ca unic acţionar Consiliul Judeţean Prahova.

Potrivit corespondentului RRA,  firma Hidroprahova derulează cel mai mare contract de canalizare în zeci de localităţi din judeţul Prahova.

Lucrările de extindere a reţelei de canalizare din Comarnic au demarat la început anului 2012 şi ar fi trebuit să se finalizeze în urmă cu un an, februarie 2014.Autor:
Roman Muşat
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza