DNA a extins urmărirea penală în cazul lui Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiţă a fost citat astăzi de procurori pentru a fi audiat in dosarul în care a fost plasat sub control judiciar şi acuzat de complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Adăugat: 11 Octombrie 2016
Ultima actualizare:11 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Ghiță
trimite pe mail

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti,  că procurorii anticorupţie au extins urmărirea penală în dosarul cunoscut sub numele de "Ponta-Ghiţă-Blair" pentru noi fapte.

Sebastian Ghiţă a fost citat astăzi de procurori pentru a fi audiat in dosarul în care, luna trecută, a fost plasat sub control judiciar şi acuzat de complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Întrebat care sunt noile acuzaţii pe care anchetatorii i le aduc, Ghiţă a spus că acestea sunt legate de utilizarea banilor în campania electorala.

"A fost o extindere a urmăririi penale, chestiuni din astea de campanie electorală, utilizarea banilor în campania electorală", a precizat deputatul Sebastian Ghiţă.

Procurorii DNA Ploieşti au refuzat să primească cele două bufniţe aduse de deputatul Sebasian Ghiţă pentru a le transmite șefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, transmite corespondentul RRA, Simona Uţă.Autor:
Simona Uţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza