Discuţiile din Senat privind Codul fiscal, amânate. Vezi motivul

Senatorii trebuiau să dezbată astăzi în procedură de urgenţă proiectul Codului de Procedură Fiscală iniţiat de Guvern, dar dezbaterile au fost amânate pentru că şeful ANAF a absentat.

Adăugat: 16 Aprilie 2015
Ultima actualizare:16 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Discuţiile de la Comisia pentru buget din Senat pe marginea codului de procedură fiscală şi controalele Fiscului s-au amânat pentru săptămâna viitoare.

Unul dintre motive a fost absenţa preşedintelui ANAF, Gelu Ştefan Diaconu de la lucrări.

Preşedintele Comisiei pentru buget, senatorul PSD, Viorel Arcaş s-a declarat nemulţumit de absenţa preşedintelui ANAF de la lucrările comisiei.

"O să anunţăm primul ministru în asemenea situaţie, să vedem ce măsuri se vor lua, fiindcă noi nu putem sta la cheremul domnului Diaconu să vină când vrea şi nici măcar să nu ne anunţe. Sigur va fi rechemat, dacă nu se vor lua alte măsuri. Putea să reprezinte foarte bine şi lucrările pe Codul de procedură, dar trebuia să discutăm inclusiv probleme de control la antifraudă", a spus Viorel Arcaş.
 

În aceste condiţii, discuţiile asupra codului de procedură fiscală s-a amânat pentru săptămîna viitoare,  iar marţi senatorii vor dezbate proiectul Codului Fiscal în prezenţa ministrului de finanţe, Eugen Teodorovici.

Viorel Arcaş a mai precizat că noul termen pentru depunerea rapoartelor la cele două proiecte este finalul lunii aprilie.

El speră ca până la finele sesiunii parlamentare documentele să fie dezbătute şi de Camera Deputaţilor.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza