Discuţii Iohannis - Dăncilă - Vasilescu despre salarizarea bugetarilor

Efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor se află în centrul discuţiilor de la Palatul Cotroceni.

Adăugat: 3 Aprilie 2018
Ultima actualizare:3 Aprilie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Discuţii la Palatul Cotroceni
trimite pe mail

La Palatul Cotroceni e în desfăşurare, la această oră, întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor se află în centrul acestei discuţii, în condiţiile în care sindicatele şi-au exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă prevederile noilor legi.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus la începutul întrevederii cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu, că a dorit să aibă o discuţie pe tema salarizării.

Şeful statului a analizat evoluţiile recente şi a constatat că există categorii de salariaţi nemulţumiţi după intrarea în vigoare a legii salarizării, dar şi manifestări sindicale.

În acest context, preşedintele României doreşte să afle care sunt primele concluzii ale guvernului referitoare la acest subiect.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, premierul Viorica Dăncilă a precizat că întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis se încadrează în buna cooperare între instituţii şi că aceasta a fost stabilită la ultima şedinţă a CSAT.

Viorica Dăncilă a menţionat că întâlnirea de la Palatul Cotroceni urmăreşte găsirea unor soluţii pentru problemele rezultate în urma aplicării legii salarizării şi a adăugat că va oferi mai multe detalii după încheierea discuţiilor,



Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
3 Aprilie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza