Directorul ROMATSA a demisionat

Ion-Aurel Stanciu și-a dat demisia de la conducerea ROMATSA. Ministrul Transporturilor cere sindicatului renunțarea la grevă.

Adăugat: 28 August 2015
Ultima actualizare:28 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ion-Aurel Stanciu
trimite pe mail

Ion-Aurel Stanciu şi-a dat vineri demisia din funcţia de director general al ROMATSA, motiv pentru care ministrul transporturilor, Iulian Matache, solicită sindicatului şi conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de muncă şi renunţarea la grevă, informează un comunicat al ministerului.

"În urma demisiei din funcţia de director general, prezentate astăzi de domnul Ion-Aurel Stanciu, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie - ROMATSA, solicit atât sindicatului cât şi conducerii regiei continuarea negocierilor pentru încheierea şi semnarea Contractului Colectiv de Muncă şi mai ales renunţarea la greva generală. Consider că în condiţiile actuale este inutil acest protest care afectează activitatea din domeniul aerian şi confortul cetăţeanului", a declarat Iulian Matache.
 
Sindicaliştii de la ROMATSA au anunţat luni vor declanşa grevă generală pe 1 septembrie 2015, de la ora 11,00, dacă autorităţile nu vor rezolva până atunci problemele cu care se confruntă salariaţii, a anunţat luni Gabriel Tudorache, preşedintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România.
 
Tribunalul Bucureşti a stabilit astăzi drept legală greva generală pe care sindicatul de la compania ROMTASA a anunţat-o pentru 1 septembrie.


Autor:
Alexandru Lancuzov
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza