Direcțiile CNAIR, mobilizate pentru asigurarea traficului

Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că toate Direcţiile Regionale sunt mobilizate şi intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă.

Adăugat: 21 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:21 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

CNAIR precizează că toate Direcţiile Regionale sunt mobilizate şi intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă

Acum nu există niciun sector de drum naţional sau autostradă închisă ori cu circulaţia îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice.

Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează într-un comunicat că toate Direcţiile Regionale sunt mobilizate şi intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă, acolo unde se impune.

În ultimele 12 ore, la nivel naţional, s-a acţionat cu aproape 900 de utilaje şi s-au folosit peste 5200 de tone de material antiderapant pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din ţara noastră.

În prezent se circulă în condiţii de ceaţă în judeţele: Brăila, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Vrancea, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Botoşani, Galaţi, Gorj, Olt, Dolj şi Prahova.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza