DIICOT îşi prezintă bilanţul. Preşedintele Iohannis, prezent la întâlnire

Alături de preşedintele Klaus Iohannis, participă la bilanţul DIICOT, procurorul general, Augustin Lazăr, ministrul interimar al justiţiei, Ana Birchall, şi şefa DNA, Laura Codruţa Kövesi.

Adăugat: 16 Februarie 2017
Ultima actualizare:16 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism îşi prezintă astăzi raportul de activitate pentru anul trecut.

La prezentarea bilanţului vor participa preşedintele Klaus Iohannis, procurorul general, Augustin Lazăr, ministrul interimar al justiţiei, Ana Birchall, şi şefa DNA, Laura Codruţa Kövesi.

Raportul de activitate pe 2016 va fi prezentat de procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

În raportul postat deja pe site-ul instituţiei se arată că în 2016 DIICOT a avut de soluţionat mai mult de 25.500 de cauze, cu peste 3.600 în plus faţă de 2015.

Tot anul trecut, potrivit raportului, au fost trimişi în judecată aproximativ 3.800 de inculpaţi din care au fost achitaţi doar 69.

Potrivit agendei, preşedintele va participa, începând cu ora 11,00, la bilanţul DIICOT, iar la ora 15,00 se va întâlni cu negociatorul-şef al Comisiei Europene pentru Brexit, Michel Barnier.

Preşedintele Klaus Iohannis participă pentru prima oară în acest an la bilanţul activităţii unei instituţii.

Potrivit agendei, preşedintele va participa începând cu ora 11,00 la bilanţul DIICOT, iar la ora 15,00 se va întâlni cu Barnier.

Preşedintele Klaus Iohannis participă pentru prima oară în acest an la bilanţul activităţii unei instituţii.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/presedintele_klaus_iohannis_la_bilantul_diicot-99458#sthash.irpgR6zF.dpuf


Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza