Dezvoltarea judeţului Caraş-Severin, prioritatea lui Frunzăverde

Sorin Frunzăverde, candidatul Uniunii Social Liberale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, are ca principală prioritate dezvoltarea judeţului.

Adăugat: 5 Iunie 2012
Ultima actualizare:5 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În judeţul Caraş-Severin, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, s-a aflat în turneu electoral la Băile Herculane.

Sorin Frunzăverde a prezentat proiectele derulate în ultimul mandat, respectiv reţeaua de alimentare cu apă şi gestiunea deşeurilor.

Dacă va câştiga un nou mandat, candidatul USL doreşte continuarea proiectelor de dezvoltare locală cu finanţări europene, potrivit unui comunicat remis presei.

De asemenea, prezent la lansarea candidatului pentru funcţia de primar la Caransebeş din partea USL, Marcel Vela, a subliniat evoluția benefică a municipiului din ultimii 8 ani.

Totodată, Marcel Vela a ţinut să sublinieze că din Caraş-Severin, din Banatul de munte a pornit un proiect politic "Împreună pentru Caraş-Severin, Împreună pentru România", proiect ce a dus, prin venirea lui Sorin Frunzăverde în PNL, la "spargerea" Guvernului Ungureanu, instalarea Guvernului USL condus de Victor Ponta şi începutul revenirii la normalitate în România.Autor:
Alice Vasiloiu
Editor:
Alice Vasiloiu
Adăugat:
5 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza