Dezbateri electorale. Ediția din 07 mai 2014

Radio România Actualități vă prezintă dezbateri cu candidații la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Adăugat: 7 Mai 2014
Ultima actualizare:7 Mai 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

 În ediţia de dezbateri electorale din 06 mai îi puteţi asculta pe Lucian Buică, candidat  din partea PNŢCD,  Mihaela Olaru, candidat  din partea Partidului Forţa Civică, Constantin Rotaru,candidat din partea Partidului Alternativa Socialistă, Florin Brabete, candidat din partea Partidului Verde, Florin Drăgan, candidat din partea Partidului Noua Republică, Gheorghe Funar candidat din partea Alianţei Naţionale a Agricultorilor şi Tudor Ciuhodaru candidat din partea PPDD.

AUDIO Alegeri europarlamentare 2014. Dezbateri electorale 07 mai 2014

Potrivit statutului său de serviciu public, Societatea Română de Radiodifuziune reflectă campania electorală pentru alegerile europarlamentare, conform unei oferte editoriale, care se aplică unitar la posturile implicate.

Oferta SRR cuprinde programe speciale rezervate alegerilor pentru Parlamentul European, în conformitate cu legea 33/2007.

Astfel, timp de o lună vor fi programate  emisiuni de ştiri şi dezbateri despre programele şi temele prezentate de competitorii electorali.

Emisiunile vor fi preluate de site-ul politicaromaneasca.ro în această secţiune rezervată campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.
 Autor:
Ianna Ioniţă
Adăugat:
7 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza