Dezbatere pe tema eliminării taxei radio-tv

La Biblioteca Naţională are loc dezbaterea organizată de Administraţia Prezidenţială în colaborare cu Organizaţia Neguvernamentală Active Watch pe tema eliminării taxei radio-tv.

Adăugat: 10 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Biblioteca Naţională are loc dezbaterea organizată de Administraţia Prezidenţială în colaborare cu Organizaţia Neguvernamentală Active Watch pe tema eliminării de la 1 ianuarie anul viitor a taxei radio tv, eliminare prevăzută de o lege iniţiată de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Actul normativ a fost adoptat recent de Camera Deputaţilor, iar preşedintele Klaus Iohannis a dorit organizarea unei asemenea dezbateri înainte de a decide dacă va promulgă legea respectivă.

Este o dezbatere în cadrul căreia jurnalişti, reprezentanţi ai organizaţiilor de media şi membri ai societăţii civile vor dialoga cu preşedintele Klaus Iohannis despre situaţia serviciilor publice de radio şi televiziune în special despre oportunitatea eliminării taxei radio-tv.

Măsura a fost criticată de cum se ştie de şeful statului pentru că s-a adoptat în timp record şi fără consultare publică şi organizaţiile de media naţinale şi internaţionale au criticat modul în care a votat acest proiect în lipsa unei analize de impact.

Este cea de-a doua dezbatere pe tema oportunităţi eliminării taxei radio-tv după dezbaterea publică organizată luni de Radio România şi televiziunea Română.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
10 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza