Deputatul Theodor Nicolescu şi fosta şefă ANRP, audiaţi la DNA

Deputatul PNL Theodor Nicolescu şi fosta preşedintă a ANRP, Ingrid Zaarour au fost aduşi în această dimineaţă la DNA pentru audieri

Adăugat: 16 Martie 2015
Ultima actualizare:16 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Theodor Niculescu, deputat PNL
trimite pe mail

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost adus luni de poliţişti la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el urmând să fie audiat în dosarul retrocedărilor.

De menţionat că în perioada octombrie 2005 - mai 2008, Theodor Nicolescu a fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, după cum se precizează în CV-ul de pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Tot în această dimineaţă a fost adusă pentru audieri şi fosta preşedintă a Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea Proprietăţilor, Ingrid Zaarour.

Amintim că, în jurul orei 9.00, a fost adus cu mandat la DNA preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu.

Horia Georgescu este suspectat de procurorii anticorupţie de abuz în serviciu, fapte comise pe vremea când era membru în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, potrivit surselor judiciare.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza