Deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu

"Foarte mulţi colegi își exprimă susţinerea pentru candidatura la preşedinţia partidului pentru Klaus Iohannis şi cred că Iohannis este o variantă foarte bună pentru România şi preşedinte al României".

Adăugat: 1 Iunie 2014
Ultima actualizare:1 Iunie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu. Sursa: PNL
trimite pe mail

Deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu, organizaţia în care Klaus Iohannis activează, declară - la Radio România Actualităţi - că actualul primar al Sibiului are toate datele să coaguleze forţele de dreapta din politica românească.

"Foarte mulţi colegi m-au sunat şi exprimă susţinerea din toate punctele de vedere pentru candidatura la Preşedinţia partidului, în această primă etapă pentru Klaus Iohannis şi cred că Klaus Iohannis este o variantă foarte bună pentru România şi preşedinte al României", a spus Mircea Cazan.

AUDIO Interviu cu Mircea Cazan pentru Radio România Actaualități. Reporter Costi Dumăscu

Liberalii din Sibiu îl susţin pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul de la sfârşitul lunii, şi îl propun drept candidat unic al dreptei, la alegerile prezidenţiale din noiembrie, după ce Crin Antonescu a anunţat ieri că renunţă şi la conducerea interimară a PNL, şi la înscrierea în cursa pentru Cotroceni.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Apostolescu
Reporter:
Costi Dumăscu
Adăugat:
1 Iunie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza