Deputatul Ion Ochi, plasat sub control judiciar

Ion Ochi este anchetat de DNA pentru luare de mită şi de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

Adăugat: 30 Aprilie 2015
Ultima actualizare:30 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ion Ochi
trimite pe mail

Deputatul Ion Ochi, cercetat pentru presupuse fapte de corupţie, a fost plasat astăzi sub control judiciar, măsura fiind luată de procurorii DNA Braşov.

Decizia procurorilor vine la la zi după ce plenul Camerei Deputaţilor a respins prin vot cererea DNA de încuviinţare reţinerii şi aretării preventive a deputatului social-democrat, pe care îl acuză de luare de mită şi abuz în serviciu, presupuse infracţiuni comise în perioada când acesta era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

Potrivit unui comunicat al DNA, măsura controlul judiciar se aplică începând de joi pe o durată de 60 de zile.

Ion Ochi, la data faptelor vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, este anchetat de DNA pentru luare de mită şi de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, Ion Ochi trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la DNA Braşov ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la IPJ Braşov - Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească limita teritorială a ţării, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului; să nu ia legătura cu persoane expres menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza