Deputații PSD au decis revocarea lui Zgonea de la șefia Camerei Deputaților

Grupul parlamentar al PSD a decis în unanimitate prezentarea la Biroul Permanent, a solicitării privind revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a lui Valeriu Zgonea.

Adăugat: 3 Mai 2016
Ultima actualizare:4 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților
trimite pe mail

Deputaţii social-democraţi au decis, în unanimitate, revocarea lui Valeriu Zgonea, de la conducerea Camerei Deputaţilor.

"Grupul a decis, în unanimitate, prezentarea la Biroul Permanent, a solicitării privind revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a domnului Valeriu Zgonea.Măcar un singur argument este cât se poate de evident. Nu mai este membru al PSD. Înainte de a discuta la grup despre un posibil înlocuitor, trebuie să avem o decizie politică în Biroul Permanent Naţional", a spus Liderul grupului PSD, Marian Neacşu.

Marian Neacşu a precizat, la întrebările ziarişrilor, că dacă Victor Ponta ar fi nominalizat pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, ar susţine această propunere.

După cum informează  redactorul Radio România Actualităţi, Mugur Mihăiţă, Victor Ponta s-a arătat rezervat în declaraţii.

La finalul şedinţei, acesta a declarat că a discutat cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi că va face doar ce este cel mai bine pentru PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pune sub semnul întrebării legalitatea excluderii sale din PSD şi susţine, că aşteaptă din partea conducerii partidului explicaţii oficiale.

În ceea ce priveşte viitorul preşedinte al Camerei Deputaţilor, surse din PSD îl menţionează pe Victor Ponta.

Acesta nu a confirmat, dar a declarat că a discutat acest subiect cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Mai 2016
Ultima actualizare:
4 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza