Deputaţii PDL şi PP-DD au depus o moţiune pe tema deszăpezirii

Deputaţii PDL şi cei ai PP-DD au depus luni în plenul Camerei Deputaţilor moţiunea simplă "Îmbogăţirea baronilor PSD, PNL sau Reţeta teleînzăpezirii, marca Ponta".

Adăugat: 10 Februarie 2014
Ultima actualizare:10 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PDL susţine că Ministerul de Interne este, indiferent de culoarea politică a ministrului, tot sub conducerea premierului, o dată cu trecerea Direcţiei de Informaţii în subordinea sa.

În opinia preşedintelui Vasile Blaga, dorinţa PNL de a ieşi în evidenţă la guvernare ar fi tardivă, pentru că PSD ar fi acaparat deja atât imaginea, cât şi pârghiile puterii.  

"PNL s-a trezit, în ceasul al 12-lea, în speranţa iluzorie că vor da preşedinte, acceptă orice din partea PSD, care a ştiut să joace cartea. Ce vrea PSD? PSD este un partid neocomunist, el nu seamănă cu stânga europeană. El ştie un lucru simplu: cu cât mai mulţi cetăţeni români dependenţi de stat, cu atât mai multe voturi luate", a declarat Vasile Blaga.

Deputaţii PDL au anunţat plenul că au depus o moţiune simplă privind modul în care instituţiile statului au făcut deszăpezirea.

Semnatarii moţiunii spun că procesul de deszăpezire s-a desfăşurat în mod haotic, pentru că instituţiile abilitate nu şi-au cunoscut responsabilităţile.

Totodată, în document se solicită informaţii despre situaţia contractuală a firmelor de deszăpezire.Autor:
Radio România
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
10 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza