Deputat UNPR demisionează din conducerea partidului. "Nu vreau să-mi asum un eşec la locale".

Deputatul UNPR de Brăila, Dorin Silviu Petrea estimează că UNPR va înregistra "un eşec major" la alegerile locale, la nivelul judeţului Brăila şi susţine că nu vrea să-şi asume acest rezultat, fiindcă nu este vina lui.

Adăugat: 14 Martie 2016
Ultima actualizare:14 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dorin Silviu Petrea, deputat UNPR
trimite pe mail

Deputatul UNPR de Brăila, Dorin Silviu Petrea, a anunţat astăzi că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Petrea estimează că UNPR va înregistra "un eşec major" la alegerile locale, la nivelul judeţului Brăila şi susţine că nu vrea să-şi asume acest rezultat, fiindcă nu este vina lui.

"Nu vreau să-mi asum un eşec despre care ştiu sigur că nu îmi aparţine. Se prefigurează un eşec major la alegerile locale, atât la nivel municipal, cât şi judeţean, iar asta pentru că mulţi lideri de filiale au jucat la două capete. La Brăila nu mai avem Birou Politic Municipal şi Judeţean, membrii sunt dezorientaţi, nu-şi cunosc drepturile şi obligaţiile, iar eu, ca vicepreşedinte UNPR, nu am prerogative pentru a interveni şi a opri acest fenomen. Mai puţin de 5% din vechea organizaţie locală se regăseşte în echipa actuală a Brailei", susține Petrea.

Deputatul Dorin Petrea mai spune într-un comunicat dat publicităţii că vechiul UNPR Brăila "a îmbrăcat hainele PPDD în speranţa absurdă că vor rezolva alegerile tot cu televizorul, metoda folosită în 2012 de partidul lui Dan Diaconescu" şi sugerează că preşedintele UNPR Brăila, Marioara Nistor, se gândeşte să plece din partid.

Dorin Petrea anuntă că îşi continuă activitatea în Parlament ca membru al UNPR şi că va susţine grupul parlamentar şi deciziile acestuia, informează corespondentul RRA Gina Bahor.Autor:
Gina Bahor
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza