Democrat-liberalii sunt optimişti. Gheorghe Flutur susţine că PDL este pe un trend ascendent

Gheorghe Flutur a declarat, la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL Neamţ, că democrat-liberalii sunt pe un trend crescător, PDL fiind cotat în ultimele sondaje la 20 la sută.

Adăugat: 17 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur a declarat, duminică, la Piatra Neamţ că alegerile europarlamentare din 2014 vor fi câştigate de partidul sau alianţa care va reuşi să îşi mobilizeze cel mai bine electoratul.

"PDL este clasat în cele mai pesimiste sondaje la 20 la sută. A fost o perioadă de recul, dar este o perioadă de creştere, consistentă ceea ce arată că PDL are potenţial. Cred că reactivarea bazei partidului, a celor peste 300 de mii de membri care să intre în politică, este obligatorie. Europarlamentare nu au o miză pentru oameni, dar PDL trebuie să determine oamenii să iasă la vot. Va câştiga partidul sau alianţa care scoate oamenii la vot. Trebuie să lăsăm orgoliile deoparte şi să găsim cele mai bune formule să obţinem cele mai bune rezultate la europarlamentare", a spus Flutur, citat de Agerpres.

Flutur a subliniat că dat fiind procentul pe care îl are de 20 la sută, "PDL are un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri".

Elena Udrea: Guvernul, condus de un puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria

Şi deputatul PDL, Elena Udrea a susţinut, la reuniunea de la Piatra Neamţ, că PDL vrea în continuare să câştige alegerile şi să conducă "această ţară.

"Noi vom continua să vrem să câştigăm alegeri, să mai contăm, să mai conducem această ţară. Am condus bine România, chiar dacă am făcut şi greşeli, dar am condus cu viziune", a afirmat Udrea.

Vicepreşedintele PDL Neamţ a mai spus că România "este condusă de un guvern de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria"

"Este un guvern, nu spun de tineri că tânăr e ceva frumos, ci de puşti care joacă ţurca la Palatul Victoria", a declarat Udrea.

Ea a arătat că electoratul aşteaptă de la PDL viziune şi unitate, oprirea creşterii taxelor şi impozitelor, a preţurilor, a inflaţiei.

"Nu poţi lăsa Cotroceniul în mâinile lui Antonescu sau Ponta, dar dacă nu vom fi în stare să generăm un singur candidat care să fie susţinut de toate partidele de dreapta şi de preşedintele Traian Băsescu, în turul doi vor intra candidaţii PSD şi PNL, şi e un risc pe care cei care au orgolii trebuie să şi-l asume", a mai afirmat Elena Udrea, informează Agerpres.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza