Demisii în PNL, după desemnarea lui Mihai Chirica la Primăria municipiului Iași

Demisii din PNL, în semn de protest faţă de desemnarea fostului social-democrat Mihai Chirica drept candidat PNL la funcţia de primar.

Adăugat: 8 Martie 2020
Ultima actualizare:8 Martie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderii organizaţiei municipale Iaşi a PNL, preşedintele Marius Bodea şi vicepreşedintele Etienne Ignat, şi-au anunţat demisiile din partid în semn de protest faţă de desemnarea fostului social-democrat Mihai Chirica drept candidat PNL la funcţia de primar.

"Acesta este un mare pas înapoi pentru PNL şi, în esenţă, o declaraţie de dragoste faţă de PSD," a scris, aseară, pe pagina sa de Facebook, Marius Bodea, care a fost membru al Partidului Liberal timp de 22 de ani.

Amintim că actualul primar al municipiului Iaşi, Mihai Chirica, fost membru PSD, exclus în 2018 din acest partid, după ce a criticat conducerea formaţiunii, a fost primit, sâmbătă, oficial, în PNL.

El a fost desemnat vicepreşedinte al filialei judeţene şi candidat al acesteia pentru un nou mandat la primăria oraşului.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, candidatul liberalilor este Costel Alexe, actualul ministru în exerciţiu al mediului.

Cele două candidaturi urmează să fie validate în Biruol Politic Naţional al PNL.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Martie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza