Declarațiile liderilor politici la vot

Preşedintele Klaus Iohannis și liderii principalelor partide politice parlamentare au votat deja și au făcut declarații la ieșirea de la urne.

Adăugat: 27 Septembrie 2020
Ultima actualizare:27 Septembrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, crede că prezența cetățenilor la secțiile de votare este foarte importantă pentru exercițiul democratic.

Eugen Tomac: Chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea, trebuie să dăm dovadă de implicare și să venim să votăm din convingere.

Premierul Ludovic Orban le-a transmis cetăţenilor să vină și să își aleagă edilii pentru următorii patru ani.

Ludovic Orban: E bine să participăm la această decizie, pentru că de votul fiecăruia depinde cât de bine va fi administrată comunitatea locală.

Pentru siguranţă şi dezvoltare a votat astăzi și președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins că astăzi vor alege oamenii care au fost alături în această perioadă dificilă și vor vota oamenii care au realizări și care nu fac promisiuni.

România are nevoie de autorități locale cu o legitimitate puternică, apreciază liderul UDMR Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: O reprezentare puternică este necesară, o stabilitate pentru anii care urmează și de aceea eu îi sfătuiesc pe toți cetățenii să meargă la vot.

Şi președintele României, Klaus Iohannis, le-a cerut cetățenilor să își aleagă edilii locali.

Klaus Iohannis: Astăzi, când alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim, este foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim.

Cetățenii sunt îndemnați să vină la vot și de co-președintele USR PLUS, Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș: E foarte important să votăm astăzi. De votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunitățile noastre locale în următorii ani.

A votat şi liderul USR Dan Barna.

Dan Barna: Putem să decidem care sunt oamenii care vor avea grijă de bunici, de copii, de școală, de drumuri, de canalizare, de toate aceste priorități despre care doar vorbim o dată la patru ani.

Şi preşedintele PRO România, Victor Ponta, a votat în această dimineață.

Victor Ponta: Cred că după atâta ură și scandal cât a fost în ultima lună o să ne aștepte patru ani destul de răi. Dar totuși să sperăm că suntem sănătoși și să sperăm că în loc să ne ocupăm de alegeri o să ne ocupăm chiar de sănătate, de educație și de ceea ce e important pentru oameni.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Septembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza