Declaraţii comune: vicepreşedintele SUA, Joe Biden şi preşedintele României

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden va face declaraţii comune cu preşedintele României Traian Băsescu. Site-ul politicaromaneasca.ro a transmis LIVE VIDEO momentul declaraţiilor.

Adăugat: 21 Mai 2014
Ultima actualizare:21 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele Traian Băsescu şi vicepreşedintele SUA, Joe Biden
trimite pe mail

Aflat de marţi, pentru 24 de ore, la Bucureşti, vicepreşedintele SUA, Joe Biden are programate pe parcurul zilei întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.

Potrivit comunicatului Admistraţiei Prezidenţile, vicepreşedintele american Joe Biden va fi primit de preşedintele României, Traian Băsescu., iar programul vizitei este următorul:

• ora 9.25, Palatul Cotroceni, Holul de Onoare - sosire și fotografie oficială

• ora 9.30, Palatul Cotroceni, Salonul Albastru - convorbiri tête-à-tête (oportunități de imagine doar pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile vor fi transmise de îndată presei acreditate);

• ora 9.40, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale (oportunități de imagine pentru toți jurnaliștii acreditați la vizita oficială în România a vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Joseph Biden, la Administrația Prezidențială);

• ora 10.45, Palatul Cotroceni, Grădina Palatulului Cotroceni - declarație de presă comună (oportunități de imagine pentru toți jurnaliștii acreditați la vizita oficială în România a vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Joseph Biden, la Administrația Prezidențială; presa audio/video poate prelua traducerea simultană de la Administrația Prezidențială; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate și prin Sistemul Video Unic de Transmisie în Direct.

• ora 14.15, Palatul Cotroceni, Sala Unirii
- alocuțiunea vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Joseph Biden (evenimentul este organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România; regimul pentru presă este stabilit de organizatori, vă rugăm să contactați Ambasada Statelor Unite ale Americii în România pentru detalii).tete, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Traian Băsescu, în contextul crizei din Ucraina. Vicepreşedintele american Joe Biden discută la această oră, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Traian Băsescu, în contextul crizei din Ucraina.

Declaraţiile de presă vor putea fi ascultate LIVE şi pe site-ul politicaromaneasca.ro

Potrivit administraţiei prezidenţiale, cei doi oficiali vor susţine la finalul discuţiilor declaraţii de presă.

Tot miercuri dimineaţă, Joe Biden va fi primit, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta.

Discuţiile vor viza importanţa asigurării securităţii regionale, dar şi a celei energetice a ţării noastre, în contextul crizei din Ucraina.

Înaltul oficial american susţinea marţi seară, la începutul vizitei de două zile la Bucureşti, că România a fost mereu un partener şi un aliat de încredere şi poate conta pe sprijinul necondiţionat al Statelor Unite.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza