Declaraţii ale politicienilor prezenţi la referendum

Reprezentanţi ai clasei politice, dar şi ai Bisericii au votat la referendum până la această oră.

Adăugat: 6 Octombrie 2018
Ultima actualizare:6 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Viorica Dăncilă a venit încă de dimineaţă pentru a-şi exprima opţiunea la referendumul naţional. Prim-ministrul consideră că tema familiei este importantă pentru toţi cetăţenii României.

Viorica Dăncilă: Consultarea cetăţenilor este esenţa democraţiei. Este datoria civică a fiecăruia dintre noi să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate. Tema familiei este una importantă pentru noi toţi. Am votat pentru valorile în care eu cred.

Şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat opţiunea la referendum.

Liviu Dragnea: Am votat pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi ca naţiune şi ar fi bine să decidem noi ce vrem pentru societatea şi naţiunea noastră.

Tot la Liceul "Jean Monnet" din capitală a votat şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care a afirmat că şi-a exprimat opţiunea pentru a-şi îndeplini datoria civică.

Membrii Cabinetului Dăncilă au votat la secţiile organizate în ţară.

Ministrul românilor de pretutindeni, Natalia Intotero, afirmă că şi-a exprimat opţiunea cu gândul la valorile în care a crescut şi a fost educată.

Ministrul mediului, Gabriela Gavrilescu, a declarat că votul său a fost pentru sănătatea poporului român, în timp ce Olguţa Vasilescu, ministrul muncii, spune că a votat pentru rezultatul pe care îl aşteaptă cei mai mulţi români.

Şi reprezentanţii partidelor politice şi-au exprimat opţiunea în prima zi a referendumului naţional.

Senatorul social democrat Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei comune a legislativului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului viitor, susţine că a votat pentru viitorul României şi al copiilor noştri.

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a afirmat la Bistriţa că valorile familiei reprezintă inima întregii societăţi.

Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române a declarat la ieşirea de la vot că participarea la referendum este o onoare, un drept şi o binecuvântare, iar mitropolitul Ardealului, Înalt Preasfinţitul Laurenţiu, consideră că votul este pentru noi şi urmaşii noştri.Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza