Decizie amânată în cazul candidaturii lui Piedone

Judecătoria Sectorului 4 al Capitalei a amânat pentru astăzi decizia privind contestaţiile depuse de mai mulţi supravieţuitori ai incendiului din clubul Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la funcţia de primar al sectorului.

Adăugat: 17 Aprilie 2016
Ultima actualizare:17 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Popescu Piedone
trimite pe mail

Fostul edil şi-a anunţat, săptămâna aceasta, înscrierea în cursa pentru un nou mandat ca independent.

El le-a transmis şi un mesaj pe Facebook celor care îi contestă candidatura, acela că adevărul va ieşi la lumină.

După tragedia din clubul Colectiv, aflat în sectorul 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.

După tragedia din clubul Colectiv, aflat în sectorul 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.

O parte dintre răniţii în tragedia de la clubul Colectiv au depus, în 15 aprilie, la Judecătoria Sectorului 4, contestaţii faţă de candidatura pentru un nou mandat a fostului primar al sectorului Cristian Popescu Piedone.

Cezar Popescu este unul dintre răniţii în incendiul din clubul bucureştean, care și-a exprimat dezacordul faţă de acest demers.

"Prin candidatura lui, el ar trebui, pe viitor, dacă va fi reales primar al sectorului 4, va fi responsabil în continuare de siguranţa cetăţenilor din acel sector. Şi nu consider că este normal să mai fie în această funcţie, având în vedere ce s-a întâmplat", a spus Cezar Popescu.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza