Decizia restructurării Guvernului "trebuie luată în coaliţie"

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susţine că decizia de restructurare a executivului trebuie luată în coaliţia aflată la guvernare.

Adăugat: 10 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:10 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, ministrul Apărării
trimite pe mail

O eventuală decizie de restructurare a executivului trebuie luată în coaliţia aflată la guvernare, iar premierul Mihai Tudose poate gândi o reaşezare a echipei pe care o conduce, consideră ministrul apărării, Mihai Fifor.

El a amintit că ideea va fi analizată la reuniunea Comitetului Executiv al PSD care va avea loc la Iaşi în perioada 29-31 ianuarie.

"Este dreptul premierului Mihai Tudose să gândească o astfel de reaşezare a guvernului, dacă domnia sa, ca prim-ministru, simte nevoia să facă lucrul acesta, dar sunt chestiuni care discută şi se decid pe de o parte în alianţă, pentru că nu suntem singuri la guvernare, suntem alături de partenerii de la ALDE şi, pe de altă parte, în Comitetul executiv al partidului, adică forul de decizie al PSD", a spus Mihai Fifor. 

Reamintim că în rândul social-democraţilor există două curente de opinie privind restructurarea cabinetului Tudose: unul, potrivit căruia regândirea administraţiei centrale este absolut necesară, şi altul, care susţine că actuala formulă guvernamentală funcţionează foarte bine şi nu trebuie modificată.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
10 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza