De Ziua Armatei PSD salută eroii neamului

PSD salută, cu ocazia Zilei Armatei, militarii români, activi şi rezervişti, eroii neamului, se scrie într-un comunciat de presă, emis de Biroul de presă al PSD.

Adăugat: 25 Octombrie 2011
Ultima actualizare:25 Octombrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

"Partidul Social Democrat îşi exprimă adâncul respect şi consideraţia pentru militarii români, în activitate sau în rezervă, care îşi servesc şi şi-au servit ţara, precum şi pentru soldaţii români, eroi ai neamului, căzuţi la datorie, de-a lungul istoriei", se scrie în comunicat.

PSD aminteşte că Armata reprezintă simbolurile pentru dedicaţie, solidaritate şi moralitate.

"Armata Română, prin militarii săi, este unul dintre simbolurile de dedicaţie, solidaritate şi moralitate ale ţării noastre. Indiferent de privaţiunile pe care soldaţii români au trebuit să le înfrunte de-a lungul timpului, dar mai ales în ultimii ani, Armata Română nu a dat niciodată un pas înapoi de la îndeplinirea datoriei faţă de ţară şi faţă de partenerii noştrii, la cel mai înalt nivel de profesionalism".
    
În comunicat, social democraţii amintesc despre jertfele soldaţilor căzuţi la datori şi  îi asigură pe militari şi pe familiile acestora de respectul lor.

"Un cuvânt special adresăm, în această zi, pentru soldaţii români care au căzut la datorie, în ultimii ani, în misiunile internaţionale la care Armata Română ia parte. Suntem alături de familiile acestor eroi, români datorită cărora ţara noastră are motive să fie astăzi un actor respectat pe scena internaţională, indiferent de greşelile conducătorilor săi. Soldaţii români ţin steagul sus când totul în jur să prăbuşeşte, iar pentru aceasta merită deplinul respect al tuturor cetăţenilor acestei ţări", se arată în document.
    
"Armata Română înseamnă majoritatea tăcută a militarilor şi nu cei care au primit galoane politice, pentru serviciile aduse unui regim politic sau altul.
Salutăm, cu onoare şi respect, Armata Română, precum şi toţi militarii din România şi le urăm un sincer "La Mulţi Ani"!", se mai scrie în comunicatul remis presei.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Octombrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza