Daniel Suciu și Răzvan Cuc, propuși de PSD pentru Dezvoltare Regională și Transporturi

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc sunt propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare, respectiv Transporturi.

Adăugat: 20 Februarie 2019
Ultima actualizare:20 Februarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Răzvan Cuc, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor
trimite pe mail

Nominalizările pentru cele două ministere vacante au fost decise aseară, de Comitetul Executiv al PSD.

Astfel, la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi funcţia de vicepremier a fost propus liderului deputaţilor social-democraţi , Daniel Suciu, în timp ce la portofoliul Transporturilor Răzvan Cuc.

Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei de premierul Viorica Dăncilă.

Ea  a precizat că propunerile îi vor fi trimise astăzi, preşedintelui Klaus Iohannis şi a spus că speră ca şeful statului să aprobe cele două nominalizări ale social-democraţilor.

Fost ministru al Transporturilor în 2 cabinete, Răzvan Cuc nu a fost votat de organizaţia Giurgiu, din partea căreia a primit mandatul de deputat.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD a fost destul de tensionată.

Liderul organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, a fost pe poziţii divergente cu preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că nu conduce în mod democratic.

Totodată, Marian Oprişan a a vorbit şi despre un congres PSD care ar trebui organizat în luna octombrie, la care liderul partidului, Liviu Dragnea, a răspuns că vor fi discuţii pe această temă.

Pentru a nu întâmpina un eventual refuz din partea şefului statului, liderul organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, a propus restructurarea guvernului.

Propunerea nu a fost agreată, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că nu este momentul unei resturcturări pe perioada preşedinţiei rotative deţinute de România.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza