Daniel Buda: Vom găsi motive suficiente pentru a continua colaborarea cu UDMR

Preşedintele organizaţiei PDL Cluj, Daniel Buda, a anunțat că liderii coaliţiei la nivel judeţean se vor întâlni, marţi, pentru a discuta pe marginea deciziei UDMR de a rupe protocolul local cu PDL.

Adăugat: 6 August 2011
Ultima actualizare:6 August 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

'Marţi va avea loc o întâlnire la nivelul coaliţiei în Cluj-Napoca şi sunt absolut convins că vom găsi soluţii care să ne permită funcţionarea pe mai departe a acestei coaliţii la Cluj. Sunt convins că se va găsi o soluţie pentru a merge mai departe cu acest protocol”, a afirmat președintele PDL Cluj.


În opinia deputatului democrat-liberal, ar fi vorba despre ”o chestiune de week-end”.


”Nu vreau să intru în amănunte legate de lucruri care au stat la baza ruperii acestui protocol, fiind vorba de o piaţă volantă în care au vândut şi producători maghiari şi producători români, au cumpărat şi cetăţenii români şi cei maghiari. E o decizie a lor. Repet, sunt absolut convins că în cursul zilei de marţi vom găsi motive suficiente care să ne facă să mergem mai departe, pentru că avem o relaţie cu UDMR-ul nu de acum din acest mandat avem o relaţie de multă vreme cu UDMR”, a precizat Daniel Buda.


Liderul PDL Cluj a precizat că cele două formațiuni s-au înţeles până acum pe tot ceea ce a însemnat consolidarea autorităţii.


”Comunitatea s-a dezvoltat sub conducerea administraţiei Partidului Democrat Liberal, administraţie în care au avut şi ei reprezentanţi, astfel încât sunt convins că şi pe viitor vom reuşi o colaborare excelentă cu colegii de la UDMR', a mai declarat, pentru Agerpres, Daniel Buda. 


Reamintim că UDMR a rupt, sâmbătă, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, după ce Primăria a deschis, în centrul oraşului, o piaţă volantă pentru producătorii agricoli.


Preşedintele UDMR Cluj, Mate Andras, a mai precizat, sâmbătă, că "ultima picătură" în relaţiile dintre cele două formaţiuni a fost deschiderea pieţei volante fără consultarea conducerii filialei judeţene a Uniunii.Autor:
Angela Bârgoan
Editor:
Angela Bârgoan
Adăugat:
6 August 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza