Dăncilă: Vom merge în Parlament şi vom încerca să obţinem susţinere

Vom merge în Parlament şi vom încerca să obţinem susţinerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Adăugat: 29 August 2019
Ultima actualizare:29 August 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, premierul României. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Premierul l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că de doi ani şi jumătate nu face altceva decât să pună piedici acestui executiv.

România are nevoie de maturitate din partea clasei politice, de proiecte, de stabilitatea instituţiilor, şi nu de jigniri în interes electoral, consideră premierul Viorica Dăncilă, care i-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe fostul coleg de coaliţie, Călin Popescu-Tăriceanu, de blocarea repetată a executivului şi respectiv de abandonarea guvernării. 

Viorica Dăncilă: În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele zile, noi ne vom continua activitatea. Vom merge în Parlament şi vom încerca să obţinem susţinerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt. Şi spun acest lucru nu pentru că ne ţinem de scaune, aşa cum declară unii, ci pentru că avem o responsabilitate faţă de ţară şi faţă de români de a ne duce programul de guvernare până la capăt, aşa cum am promis în 2016. 

Pe de altă parte, premierul i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să prezinte de urgenţă probe atunci când caracterizează actualul cabinet drept unul corupt. 

Viorica Dăncilă: Este de-a dreptul revoltător faptul că domnul Iohannis foloseşte de la tribuna oficială a Administraţiei Prezidenţiale expresia 'guvern corupt'. Îl somez pe candidatul Klaus Iohannis să prezinte de urgenţă probe pentru această afirmaţie care dăunează profund imaginii României. Îi asigur pe toţi românii că în ceea ce mă priveşte nu a existat niciun act de corupţie şi nici o problemă de ordin juridic care să umbrească activitatea mea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 August 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza