Dan Şova, reprimit în PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta a anunţat, astăzi, reprimirea în partid a senatorului Dan Şova.

Adăugat: 30 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Dan Şova, senator PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a precizat că decizia a fost luată, în unanimitate, în Comitetul Executiv Naţional al partidului, care se desfăşoară timp de două zile, la Sinaia.

"Am supus la vot şi CEx, în unanimitate, a decis să revocăm decizia luată la precedentul CEx de excludere a domnului Dan Şova. (...) A demonstrat în această lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi că vrea să fie cu noi", a anunţat Victor Ponta.

El a precizat că senatorul Şova se poate întoarce oricând în PSD.

"Se poate întoarce în partid de azi. Şova revine în echipă", a spus Ponta.

Amintim că în 27 noiembrie, fostul lider al PSD, Mircea Geoană, senatorul Dan Şova şi Marian Vanghelie au fost excluşi din PSD.

La acel moment, Comitetul Executiv Naţional al PSD, a decis cu 80 de voturi "pentru", două voturi "contra", şi două abţineri, excluderea celor trei.

Excluderea lui Şova din partid a fost luată după ce acesta i-a recomandat preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea să facă "un pas în spate".

Pe 17 noiembrie, într-o declaraţie de presă, Dan Şova afirma că îl consideră vinovat pentru eşecul din alegerile prezidenţiale, pe preşedintele executiv al Partidului, Liviu Dragnea, despre care crede că ar trebui să facă "un pas în spate" şi să renunţe la funcţia pe care o deţine în partid.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Cătălin Purcaru
Adăugat:
30 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza