Dan Barna și Dacian Cioloș, tandemul USR pentru alegeri

Alianţa USR PLUS a stabilit, în urma negocierilor interne, ca Dan Barna să fie candidatul la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier propunerea este Dacian Cioloş.

Adăugat: 21 Iulie 2019
Ultima actualizare:21 Iulie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Dan Barna (stânga) și Dacian Cioloș. Sursa: captură Facebook
trimite pe mail

Cele două partide au decis colaborarea într-o alianţă politică ale cărei obiective sunt câştigarea alegerilor prezidenţiale, a celor locale şi parlamentare.

Dan Barna, preşedintele USR: Alianţa USR PLUS merge mai departe în alianţă politică. Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianţei USR PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că preşedintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL. /.../ pentru România va fi un semn de mare normalitate şi însănătoşire, este posibilitatea unei campanii în sfârşit pozitive.

La rândul său, europarlamentarul alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş, susţine că ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla în lunile următoare, va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare şi la alegerile din ultimii trei ani produce schimbări şi în politica din România.

Cele două propuneri, precum şi stabilirea de liste comune pentru alegerile de anul viitor vor fi validate în organismele de conducere ale USR şi PLUS, iar o decizie definitivă va fi luată până pe 3 august, transmite  redactorul RRA, Alexandra Cristea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Iulie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza