Dacian Cioloș: Suntem pregătiți să venim la guvernare împreună cu USR

Suntem pregătiţi să venim la guvernare imediat, de mâine, dacă e nevoie, a declarat președintele PLUS, Dacian Cioloş.

Adăugat: 22 Septembrie 2019
Ultima actualizare:22 Septembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloș
trimite pe mail

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat astăzi că împreună cu partenerii de USR sunt pregătiţi să preia guvernarea cât mai repede.

El a precizat însă că pentru a depăşi actuala criză politică este nevoie de o majoritate clară care se poate obţine numai prin organizarea de alegeri anticipate.

Dacian Cioloş: Criza politică prelungită poate fi rezolvată prin alegeri anticipate. Acesta este interesul României. Suntem pregătiţi să venim la guvernare imediat, de mâine, dacă e nevoie, dar pentru asta avem nevoie de majoritate clară în parlament şi de aceea noi propunem alegeri anticipate. Noi credem că dacă există responsabilitate din partea politicienilor din parlament,a ceste alegeri anticipate sunt posibile şi dea ceea am şi propus un pact.

Dacian Cioloş a prezentat un document cu măsurile de guvernare urgente pregătite de PLUS.

Documentul abordează mai multe teme precum eeforma constituţională, justiţia independentă şi statul de drept, educaţie, sănătate, social, cultura, mediu şi resurse naturale, economie şi politica externă şi europeană.

Planul prezentat de PLUS porneşte de la ideea de viaţă de calitate care se bazează pe cetăţeni activi, comunităţi puternice şi un stat responsabil, ne-a transmis reporterul nostru Alexandra Cristea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Septembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza