Dacian Cioloș și-a lansat platforma "România 100"

Principiile din Platforma lui Cioloș se referă la o Românie fără corupţie, cu o clasă politică responsabilă, guvernată cu bun simţ, în care fiecare munceşte şi este plătit cinstit.

Adăugat: 18 Octombrie 2016
Ultima actualizare:18 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloș, premierul României
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş a lansat platforma "România 100", document ce conţine zece principii ale unei guvernări pentru cetăţeni, însoţită de mai multe proiecte naţionale, despre care Dacian Cioloş crede că ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor.

Principiile se referă la o Românie fără corupţie, cu o clasă politică responsabilă, guvernată cu bun simţ, în care fiecare munceşte şi este plătit cinstit.

El adaugă că îşi menţine decizia de a nu candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Iohannis îl laudă pe Cioloș

Platforma premierului Cioloş este o platformă foarte bună, cu principii care e bine să ne ghideze în viaţa politică şi economică, a declarat la Cernavodă preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a precizat că probabil actualul premier este dispus să meargă mai departe, o dată ce a prezentat această platformă.

"Este o platformă foarte bună, sunt acolo chestiuni care ni le dorim cu toţii, sunt principii care e bine să ne ghideze în viaţa politică şi economică, este un pas bun, fiindcă partidele se vor putea decide să susţină sau nu această platformă", a spus președintele.

Şeful statului a mai precizat că nu se va implica în campania electorală, ci va veni doar cu clarificări pentru cetăţeni înainte de alegeri.

Preşedintele consideră totodată că partidele trebuie să se reformeze şi crede că după alegerile parlamentare din 11 decembrie, România va avea un guvern politic, transmite corespondentul RRA, Mona Constantinescu.
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza