Dacian Cioloş, reales preşedinte PLUS

Dacian Cioloş a fost reales, ieri, la Convenţia Naţională a PLUS, cu majoritate de voturi, preşedinte al acestui partid.

Adăugat: 8 Decembrie 2019
Ultima actualizare:8 Decembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloș
trimite pe mail

Dacian Cioloş a primit peste 1000 de voturi şi au fost doar 40 de abţineri, la reuniunea de la Romexpo.

El a declarat că îşi doreşte ca data viitoare să nu se mai vorbească 'de un partid de lider', menţionând că este ultima dată când candidează la conducerea partidului singur.

Cioloş a adăugat că Alianţa USR PLUS va trebui să demonstreze că are un proiect comun şi a spus că va discuta cu partenerii de alianţă ca la alegerile locale de anul viitor să aibă candidaţi comuni.

Dacian Cioloş: Le-am propus colegilor noştri de la USR să punem în practică ceea ce electoratul ne cere, şi anume o apropiere treptată, care să ducă încet spre un singur partid, dar apropierea asta trebuie să se facă nu doar pe împărţire de număr de membri, de număr de candidaţi ş.a.m.d. Apropierea asta trebuie să fie una a unui proiect pentru România şi a unor culturi organizaţionale care să fie compatibile.

Dacian Cioloş a mai spus că partidul său susţine în continuare candidatura lui Vlad Voiculescu la Primăria Capitalei şi că e gata să negocieze şi cu PNL susţinerea acestuia.

El a precizat că înţelegerea cu USR a fost aceea de a avea candidaţi comuni ai alianţei, iar Nicuşor Dan este independent.

Deputatul Nicuşor Dan a fost desemnat, ieri, candidat al USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Decembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza