Dacian Cioloş, prezent la vernisajul expoziţiei "Personalităţi ale Marelui Război"

Premierul Dacian Cioloş a participat miercuri dimineaţă înaintea şedinţei de guvern, la vernisajul expoziţiei "Personalităţi ale Marelui Război".

Adăugat: 26 Octombrie 2016
Ultima actualizare:26 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Evenimentul a avut loc la Palatul Victoria şi a inclus un scurt ceremonial militar, precum şi un moment demonstrativ al Asociaţiei "Tradiţia Militară".

Premierul a precizat că această expoziţie, dar şi ceremonia care se va desfăşura vineri la Târgu Jiu, vor marca începutul evenimentelor din cadrul centenarului Marii Uniri.

El le-a cerut miniştrilor să vină cu proiectele asumate la nivel naţional, dedicate centenarului.  

"Cred că e important să folosim aceste evenimente, centenarul, şi pentru a ne proiecta în viitor şi pentru avedea în ce fel construim pe istorie România modernă şi tocmai de aceea o să vă rog în următoarele săptămâni, oricum, aş vrea înainte de sfârşitul lunii noiembrie să listăm şi acele proiecte pe care ni le asumăm la nivel naţional şi pe care propunem să le dedicăm centenarului, proiecte din domeniul infrastructurii, proiecte din domeniul educaţiei, sănătăţii, a domeniilor importante de dezvoltare a societăţii pe care le avem în vedere şi pe care să ni le asumăm în această perioadă şi să le dedicăm centenarului", a spus Dacian Cioloş.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza