Dacian Cioloş: Cu acest proiect de ordonanţă nu va scădea nici un salariu

Premierul Dacian Cioloş a susţinut că proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfuncţionalităţi şi că în anumite domenii salariile vor fi majorate.

Adăugat: 17 Mai 2016
Ultima actualizare:17 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Premierul a făcut anunşat, în această seară, la o conferinţă de presă la care a fost prezent şi ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru.

"Cu acest proiect de ordonanţă nu va scădea nici un salariu, ci vor creşte salariile în anumite domenii în funcţie de ceea ce domnul ministru o să vă prezinte", a precizat acesta.

Cioloş a precizat că ordonanţa va corecta unele disfuncţionalităţi din sistem, subliniind că Sănătatea va fi prioritară.

Şeful executivului a mai spus că proiectul va rămâne în dezbatere publică timp de două săptămâni.

De asemenea, Dacian Cioloş a menţionat că şi domeniu educaţiei este foarte important, dar că bugetele sunt limitate şi că actualul guvern nu poate să corecteze toate problemele din sistem.

"E şi educaţia, suntem conştienţi că e şi educaţia foarte importantă, dar cred că e important să discutăm acum despre ce putem să facem, şi nu despre ce nu putem să facem. Nu poate guvernul Cioloş în câteva luni de zile, cu limitele bugetare pe care le are să corecteze toate problemele din sistem", a mai spus Cioloş.

AUDIO Dacian CioloşAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza