Cu elicopterul la alegători

Candidatul USL la Consiliul Județean Suceava a închiriat un elicopter pentru a se deplasa la întâlnirile cu alegătorii.

Adăugat: 4 Iunie 2012
Ultima actualizare:4 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean  Suceava, deputatul social-democrat Ioan Cătălin Nechifor, va folosi luni un elicopter pentru a se deplasa în judeţ şi a se întâlni cu alegătorii.

Nechifor a spus că a închiriat, cu 1.200 de euro, un elicopter de producţie americană, Robinson 44, pentru a putea ajunge în cât mai multe localităţi din teritoriu şi a sta de vorbă cu alegătorii, dar şi pentru a vedea "prăpădul" din pădurile judeţului.

"Astăzi (n.r. luni), când e Sfânta Treime, este ultima zi importantă de campanie, e zi liberă, e zi de sărbătoare şi ne aşteaptă foarte mulţi suceveni să ne vedem cu ei. Astăzi sunt peste zece evenimente şi pentru că ieri din cauza traficului am ratat un eveniment, am decis cu colegii de campanie să cheltuim suma de 1.200 de euro pentru a ne deplasa, eu şi încă un coleg, la locul faptei cu elicopterul. O spun foarte transparent, fără emoţii, nu folosesc maşina Consiliului Judeţean pentru deplasare, nu folosesc antemergători, nu folosesc maşini de la instituţii. Folosesc în campanie o maşină închiriată, o Dacia Duster, cu care mă deplasez în localităţi, iar astăzi, în mod special, pentru că în zece localităţi şi colegii mă aşteaptă acolo şi sucevenii mă aşteaptă acolo şi din respect pentru ei am decis să folosim un elicopter închiriat", a afirmat Nechifor citat de Agerpres.

Totodată, el a spus că va profita de acest survol pentru a face fotografii şi a le face publice, ulterior, pentru a se vedea "cât s-a furat în codrul Bucovinei şi cât s-a tăiat de aiurea".Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
4 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza