Cseke Attila a împărțit cutii cu vitamina C. Află de ce

Candidatul la Primăria Oradea, Cseke Attila, a împărţit cutii cu vitamina C, cu poza şi numele său.

Adăugat: 20 Mai 2012
Ultima actualizare:20 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, candidat UDMR la Primăria Oradea, le-a împărţit, duminică, trecătorilor, cutii cu vitamina C, pe care scrie "Vitamina Cseke", alături de sloganul "Oradea sănătoasă", şi pe care apar poza şi numele său.

Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, care candidează la Primăria Oradea, a susţinut, duminică, o conferinţă de presă în faţa unei farmacii din municipiu, spunând că el propune ca simbol pentru Oradea sănătoasă "vitamina C de la Cseke".

"Au existat de-a lungul istoriei câteva produse descoperite de savanţi maghiari şi care au ajutat întreaga omenire. Eu propun ca simbol pentru programul "Oradea sănătoasă" un astfel de produs. Savantul maghiar se numeşte Szent-Gyorgyi Albert şi este premiant Nobel pentru medicină în 1937 pentru descoperirea din ardeiul de Szeged a vitaminei C. Eu propun ca simbol pentru Oradea sănătoasă vitamina C de la Cseke. Un savant maghiar a ajutat întreaga omenire şi eu propun ca un primar cu programul ?Oradea sănătoasă? să-i ajute pe toţi orădenii", a spus Cseke Attila, citat de Mediafax.

El a prezentat apoi o cutie de vitamina C, redenumită "Vitamina Cseke". Pe cutia în care sunt zece tablete de vitamina C se află poza şi numele lui Cseke Attila, alături de sloganul "Oradea sănătoasă".

După ce le-a împărţit jurnaliştilor câte o cutie din "Vitamina Cseke", fostul ministru al Sănătăţii a pornit prin centru, împărţind o cutie fiecărui orădean cu care s-a întâlnit.

Candidaţii la Primăria Oradea sunt actualul primar Ilie Bolojan (USL), Cseke Attila (UDMR), Zatyko Gyula (PPMT), Mihai Groza (PDL), Horea Vuşcan (Partidul Uniunea Ecologista din România), Ioan Hathazi (PRM), Gheorghe Frenţ (PPDD), Dorel Vesa (Partidul Poporului - Legea Cojocaru) şi Marius Sonea (UNPR).
   Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
20 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza