CSAT se runește marți, în ședință ordinară

CSAT se reunește pentru mai multe teme de actualitate, printre care înlăturarea ameninţărilor la adresa securităţii naţionale generate de un aflux masiv de imigranţi.

Adăugat: 26 Septembrie 2016
Ultima actualizare:26 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se va reuni marţi la prânz, la Palatul Cotroceni.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, este o şedinţă ordinară, în care se vor discuta teme de actualitate.

"Implementarea deciziilor adoptate la summitul NATO de la Varşovia cu implicaţii la nivel naţional, evoluţiile din Orientul Mijlociu şi implicaţii pentru România. De asemenea, principalele măsuri necesare pentru înlăturarea ameninţărilor la adresa securităţii naţionale generate de un aflux masiv de imigranţi, precum şi pentru prezervarea climatului de ordine şi siguranţă publică", a spus Mădălina Dobrovolschi.

Vor mai fi discuţii despre situaţia operatorilor din industria de apărare, evaluarea nivelului de securitate cibernetică al instituţiilor publice din România, constituirea şi operaţionalizarea Brigăzii multinaţionale pentru dezvoltarea şi consolidarea elementelor esenţiale ale prezenţei aliate înaintat adaptate, sistemul de sănătate publică şi starea de sănătate a cetăţenilor, informează  redactorul Radio România Actualităţi, Oana Bâlă.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza