Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL

Prin alianţa Ponta-Diaconescu, PSD încearcă să-şi păstreze majorităţile în primării şi consiliile judeţene şi îşi asigură susţinere parlamentară, iar pentru Dan Diaconescu este un bun prilej să-şi facă publicitate.

Adăugat: 5 Iunie 2014
Ultima actualizare:5 Iunie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al PNL , Cristina Pocora, susţine că premierul Ponta este dispus la orice compromis,"în încercarea disperată de a se menţine la putere", prin posibilitatea de a aduce partidul lui Dan Diaconescu la guvernare.

Pocora mai spune că "argumentaţia liderilor PSD şi PPDD potrivit căreia alianţa pe care o fac este una anti-Băsescu este de-a dreptul ridicolă. Alianţa PSD - PPDD, respectiv Victor Ponta - Dan Diaconescu este una menită să conserve puterea social-democraţilor şi să relanseze un partid şi un personaj care au dispărut demult din conştiinţa opiniei publice".

Purtătorul de cuvânt al PNL este de părere că de fapt, atât Ponta cât şi Diaconescu, prin jocul care îl fac,  "ridică serioase semne de întrebare dacă cei doi foşti candidaţi pe acelaşi colegiu parlamentar, la Târgu Jiu, au fost vreodată adversari politici cu adevărat sau totul a reprezentat de la început doar un joc mediatic".

"Dacă în urmă cu două săptămâni Ponta îl cataloga pe liderul PPDD drept saltimbancul de circ în mov, în ultimele zile acelaşi Victor Ponta, prin intermediul maestrului de ceremonii Liviu Dragnea, l-a peţit asiduu pe Diaconescu.(...)Prin alianţa Ponta-Diaconescu, PSD încearcă să-şi păstreze majorităţile în primării şi consiliile judeţene şi îşi asigură susţinere parlamentară, iar pentru Dan Diaconescu este un bun prilej să-şi facă publicitate şi să obţină nişte firimituri la masa bogaţilor PSD-PC-UNPR", mai spune Cristina Pocora, in comunicatul remis presei joi.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
5 Iunie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza