Cristian Diaconescu : UDMR este un partener profesionist şi responsabil al Coaliţiei de guvernare

Preşedintele de onoare al Partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României Cristian Diaconescu, a declarat, vineri, la Oradea, că nu crede într-o repoziţionare a UDMR, de partea Opoziţiei, după congresul Uniunii.

Adăugat: 25 Februarie 2011
Ultima actualizare:26 Februarie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cristian Diaconescu,  a transmis un mesaj reprezentanţilor UDMR,  de continuare a Coaliţiei guvernamentale, întrucât UDMR a fost un partener extrem de profesionist care şi-a asumat o mare responsabilitate într-un moment foarte complicat.

 

 

 

"'Nu am absolut niciun fel de semnal că la nivel central, din punct de vedere al UDMR-ului, ar exista o altă  atitudine decât cea curajoasă şi constructivă de până acum'', a spus Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

 

 

 

El este de părere că, încrederea reciprocă între partenerii din Coaliţie, trebuie să continue la guvernare, pentru a putea fi luate cele măsuri " pozitive, proactive", care să determine ieşirea României din criză.

 

 

 

"Este normal ca pe acest fundament al încrederii reciproce între partenerii din coaliţie să continuăm pentru a adăuga acele măsuri pozitive, proactive prin care nu numai în cifre România să iasă din criză, dar şi în ceea ce priveşte reacţia societăţii", a mai spus liderul UNPR.Autor:
Dana Georgescu
Editor:
Petruţa Obrejan
Reporter:
Dana Georgescu
Adăugat:
25 Februarie 2011
Ultima actualizare:
26 Februarie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza