Cristian Buşoi, cel de-al treilea candidat la şefia PNL

Secretarul general al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat azi candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congresul care va avea loc pe 17 iunie.

Adăugat: 5 Mai 2017
Ultima actualizare:5 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti
trimite pe mail

La conferinţa de presă, care a avut loc azi, Cristian Buşoi a spus că liberalii trebuie să îşi clarifice oferta politică, pentru a recupera electoratul pierdut, să recâştige încrederea tinerilor şi să demonstreze că pot reconstrui România.

Buşoi a punctat şi câteva dintre priorităţile programului cu care candidează la şefia PNL. 

"Trebuie să ne gândim să reducem cota unică cu încă patru - cinci procente şi să introducem un sistem de contribuţii sociale zero, pentru o perioadă limitată de timp, pentru orice nouă investiţie care creează locuri de muncă. Vrem să fim partidul care spune că dacă porneşti o investiţie ai sprijin de la stat, şi dacă angajezi pentru o perioadă de timp statul suportă contribuţiile sociale. Cred cu tărie că scăderea cotei unice, investiţii prin parteneriate public-private şi atragerea angajaţilor de la stat la privat trebuie să fie mantra în domeniul economic a Partidului Naţional Liberal", a afirmat noul candidat la funcţia supremă în partid.

Acesta a relansat sloganul folosit de preşedintele Iohannis în campania prezidenţială.

"Trebuie să revenim la România lucrului bine făcut" a spus Buşoi.

Amintim că pe 16 martie, Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL.

De asemenea, şi prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu va candida pentru fotoliu de preşedinte al liberalilor.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza