Cristian Buşoi, candidat la şefia PNL: Partidul Naţional Liberal are nevoie de schimbare

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi şi-a depus azi, candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Adăugat: 15 Mai 2017
Ultima actualizare:15 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti
trimite pe mail

Moţiunea pe care o va prezenta la Congres se intitulează: "PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată şi puternică", şi a fost semnată de 100 de liberali.

Cristian Buşoi a declarat după depunerea moţiunii că acum este "cel mai important moment prin care trece acest partid" şi că PNL are nevoie de schimbare.

"PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de direcţie şi acesta este lucrul cel mai important care se va întâmpla în 17 iunie dincolo de alegerea unei echipe", a spus Buşoi amintind în context că este în PNL de 21 de ani.

De menţionat că tot azi, dar la ora 11.00, contracandidatul său, Ludovic Orban şi-a depus, de asemenea, moţiunea şi lista cu semnături pentru candidatura sa la şefia liberalilor.

Cristian Buşoi, îşi va delega atribuţiile de secretar general al PNL,  unui secretar general adjunct după depunerea candidaturii la şefia partidului, a anunţat tot azi preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan.

Congresul PNL la care  se va alege preşedintele şi conducerea partidului va avea loc pe 17 iunie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alex Buzică
Adăugat:
15 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza