Crin Antonescu susţine că remanierea guvernului este o temă falsă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, referindu-se la întâlnirea şefului statului cu democrat-liberalii, cã liderii PDL nu vor face nici o remaniere.

Adăugat: 21 Iunie 2010
Ultima actualizare:21 Iunie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

El a  comentat şi faptul că :" nu mai e nimeni deranjat de faptul cã Bãsescu se comportã în vãzul lumii ca preşedinte al unui singur partid din România"."Nu rãmâne decât constatarea pe care o fac încã o datã cã nu se mai sinchiseşte nimeni şi nu e nimeni deranjat de faptul cã preşedintele României se comportã în vãzul lumii ca preşedinte al unui singur partid din aceastã ţarã", a conchis liderul PNL.Întrebat cum comenteazã întâlnirea de duminicã searã a preşedintelui Traian Bãsescu cu democrat-liberalii, desfãşuratã la Palatul Snagov, Antonescu  a răspuns că cã PDL nu va face nicio remaniere şi că în opinia sa  nu mai are nici o importanţă dacă se va face sau nu remaniere.


 

"Nu am altceva de comentat, am spus dinainte cã nu are importanþã dacã vor face sau nu remaniere, dar nu vor face", a spus Antonescu.
    
 

Preşedintele Traian Bãsescu s-a întâlnit, duminicã searã, la Palatul Snagov, cu liderii, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, stabilindu-se ca remanierea guvernamentalã sã se amâne pânã la 1 septembrie. Executivul  a primit astfel o perioadã de graţie în care sã aplice mãsurile de austeritate şi restructurãrile.


 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Iunie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza