Crin Antonescu, președintele PNL

"Eu nu am vorbit despre unificarea dreptei niciodată şi nici n-am de gând".

Adăugat: 18 Mai 2014
Ultima actualizare:18 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, președintele PNL
trimite pe mail

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Galaţi, că unificarea dreptei este un subiect despre care nu a vorbit niciodată şi nici nu are de gând de acum încolo.

''Eu nu am vorbit despre unificarea dreptei niciodată şi nici n-am de gând. Nu sunt printre cei care refuză o discuţie, sunt chiar pasionat de discuţii despre dreapta, dar propun o altă logică: propun o discuţie despre ce e dreapta în România. Ce e dreapta? Ceva ce îi place într-un anumit moment domnului Băsescu, ceva ce-mi place mie, ceva ce nu-i place domnului Ponta. Nu, haideţi să definim dreapta, haideţi să facem nişte proiecte de dreapta, cum de exemplu PNL a lansat în urmă cu două zile o strategie economică şi despre care nu vorbeşte nimeni, că doar nu este interesantă, hai să discutăm despre Udrea, nu? Deci, proiecte concrete, definiţia dreptei, obiectivele dreptei, şi atunci discutăm. Pentru că a ne declara aşa toţi automat de dreapta din punctual meu de vedere nu e interesant, n-am în plan niciun fel de tratative cu nimeni", a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL s-a aflat duminică la Galaţi, unde a participat la o adunare electorală, urmând a se întâlni şi cu alegătorii din Tecuci, Drăgăneşti, Barcea şi Lieşti.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
18 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza